Electromicina din Iași și din Wink

Prima agenție cu focus pe strategie în industria de comunicare din Iași

 

Dragi ieșeni antreprenori, manageri de proiect, oameni de marketing, profesori, studenți pasionați și prieteni talentați, vi se pregătește ceva. Vă rugăm să rămâneți în zona de confort. Suntem 5 oameni în echipa Wink, care de 6 luni, printre proiecte solide sau antreuri care trebuiau să fie gata ieri, colaborări cu asociațiile studențești din Iași, sponsorizări de evenimente IT, căutarea fengshui-ului prin birou și ambiții personale - lucrăm la construirea unei idei. A venit și momentul prezentării sale.

Wink Public Multimedia lansează Electromicina - agenție ieșeană de strategie, specializată în OOH, Branding și Employer Branding – drept răspuns către o cerere din ce în ce mai mare a clienților proprii pentru servicii specializate de creație și consultanță strategică în comunicare.

Electromicina a fost creată în primul rând pentru noi – oamenii organizați în jurul acestei idei, pentru a trata un subiect fierbinte al publicității – eficiența acesteia. Am învățat că eficiența stă într-un cumul de factori care merită, fiecare, atenție și testare, de la atractivitatea numelui, la stilul de comunicare, la relevanța mesajului, la alegerea corectă a audienței și a mediilor de comunicare, la calitatea imaginii, la felul în care se comportă angajații și chiar la senzația tactilă creată de atingerea cărților de vizită. Știm că lucrurile funcționează cu adevărat când se compromit cel mai puțin. Astfel, ne-am hotărât să avem grijă împreună de toate aceste aspecte, profitând la maxim de mijloacele de testare de ultimă generație de care dispunem prin rețeaua Wink Public Multimedia. Mărturisim fără prejudecăți că și nouă ne-a venit foarte greu să inițiem un proces de identitate proprie – multe idei, diverse rețete, păreri care mai de care, timp limitat. Pe parcurs, am văzut că soluția cea mai bună este calea dialogului – a comunicării eficiente și constante între minim 4 entități consultant, client, angajat al clientului și consumator.

Procesul de lucru sau The h8ful 8:

Acest proces ne-a ajutat însă, să ne organizăm și să definim o direcție aparte: credem că eficiența ar trebui să fie scopul comunicării și nu plăcerea propriu-zisă, care e subiectivă.

Întreabă – Află – Explorează – Generează – Validează– Creează – Finisează – Ține legătura.

Cum vedem lucrurile:

80% din soluția finală începe din analize și investigații

Aflăm ce nevoi are un business și configurăm tratamentul. Nu oferim ceea ce vrea sau crede că vrea un client ci ceea ce descoperim că trebuie. De cele mai multe ori – investigațiile și soluțiile sunt neplăcute inițial – însă, la final, clienții sunt foarte recunoscători. Fiindcă văd rezultate. Adesea – rezultatele ne miră și pe noi.

În ce credem:

În demonstrații științifice și în faptul că percepția asupra lucrurilor se află într-o continuă schimbare.

În ce nu credem:

Idei preconcepute, rețete perfecte, norme alese de om și setate să pară insensibile la schimbare (ex. limba scrisă).

Ce vrea să devină:

Combinația potrivită de Mr. Wolf & Harap Alb.

I solve problems.

Electromicina este concepută ca o agenție ieșeană de strategie, specializată în OOH, comunicare și branding de angajator (în sensul de creație de strategie pentru a atrage și reține angajați, nu design).

Am relații.

Electromicina colaborează numai cu specialiști în domeniu pentru a rezolva într-un mod eficient și personalizat diverse probleme de comunicare.

Ce vom susține sau politica Pro Bono

În fiecare an, vom lucra câte un proiect pro bono, venit din mediul universitar ieșean sau asociațiile studențești, dacă și numai dacă constatăm că este benefic societății, fezabil și echipa care îl solicită este determinată să îl crească așa cum se cuvine, prin metode moderne de comunicare și promovare.

Așadar – Electromicina – menită să pună întrebări îndiscrete și să interpreteze adesea rezultate, provocată de aspecte negative care pot fi explorate pozitiv, stârnită de critică și mai ales atentă cu oamenii. Let the games begin! Este modul nostru de a ne încuraja reciproc pentru a fi la curent cu tot ce mișcă, se schimbă și se tranformă în bine, pentru a ne înțelege contextul cultural și limbajul potrivit și este felul prin care încercăm să punem câteva miligrame de cunoaștere în fiecare poveste.

Ai un plan, o intrebare sau, cel mai fain, o informație interesantă despre comunicare pe care vrei să o împărtășești cu noi? Recunoști pe cineva din fotografie și vrei să-i spui vreo două încă din liceu? Așteptăm cu nesaț un semn de la tine, în maniera ta preferată!

Cu drag,
Ioana & Mădalina & Raluca & Doru & Diana & Daniel & Andra